26 d’abr. 2013

SETMANA CULTURAL. JOCS FLORALS

MOLTES FELICITATS A L'ABRIL, A LA NORA, A L'INGRID, A LA XÈNIA, A LA MARTA I A EN PAU PER HAVER GUANYAT EL CONCURS DE POEMES . 


25 d’abr. 2013

DIADA DE LA DANSA 2013

DIADA DE LA DANSA

La Mia, la Victòria, l'Aurora i la Margarida volem agrair l'esforç i la dedicació dels nens i nenes de cicle inicial  en aquest projecte de les danses. A vosaltres famílies per haver preparat el vestuari. També donem les gràcies a tots els mestres que ens han ajudat en els assajos, en la confecció dels barrets i en els aspectes tècnics de música, so, fotos o enregistrament d'aquest video  : Josep V, Josep, Marc, Guillem, Marina, Isabel, M.Àngels i Montse Serra. Finalment us volem agrair a vosaltres papes, mames, avis, àvies.... la vostra assistència a la diada el dia 23.
 I pels que no vau poder ser-hi......

Hem penjat el video de la diada i en breu penjarem les fotos . 
( si no se us obre, cliqueu botó dret i obre l'enllaç en una finestra nova )

DIADA DE LA DANSA 2013

23 d’abr. 2013

SETMANA CULTURAL. APADRINEM UNA ESCULTURA

El dia de Sant Jordi a la tarda lels nens i nenes de segon vam fer una sortida pel barri per tal de veure l'escultura que tenim apadrinada titulada "Font de vida" i situada al carrer Llierca. La vam tocar, observar, dibuixar ... Les senyoretes ens van  preguntar què ens  suggeria aquest escultura i les respostes van ser d'allò més imaginatives : "un vuit de pedra", "unes ulleres", "un signe d'exclamació", "una fulla menjada per un cuc", "una patata foradada" ... 
També vam observar que aquesta escultura no està gaire ben cuidada , doncs hi havia alguns grafitis fets amb pintura negra i blava que no quedaven gens bé. Haurem de comunicar-ho a l'Ajuntament per tal que la netegi ! 
Com us agrada més ?