18 de des. 2013

VISITEM EL CAMP DEL GIRONA

El dimecres 18 de desembre els alumnes de primer vam anar caminant fins l'estadi de futbol del Girona. Allà vam participar en una activitat solidària que va consistir a donar alguns aliments a un tió molt gran per tal que els donés a famílies que ho necessiten . 
També vam fer una visita a les instal.lacions. Vam entrar a la sala on  fan les rodes de premsa i alguns de nosaltres vam poder respondre algunes preguntes com si fóssim els entrenadors. Després vam sortir al camp i vam poder jugar una estona a la gespa , ens vam seure  a les grades i a la banqueta dels jugadors.  Més tard vam anar a una sala on vam pintar un tió i van venir tres jugadors del Girona que ens van firmar autògrafs . Ens va agradar molt i molt !

13 de des. 2013

EL TIÓ !

ELS NENS I NENES DE CICLE INICIAL ESTEM MOLT CONTENTS PERQUÈ HA ARRIBAT EL TIÓ !

9 de des. 2013

PROJECTE DEL BOSC : VISITA DELS AGENTS RURALS A 1R

EL DILLUNS 9 DE DESEMBRE ENS HAN VISITAT DUES NOIES AGENTS RURALS. ENS HAN EXPLICAT EN QUÈ CONSISTEIX LA SEVA FEINA I HEM APRÈS MOLTES COSES SOBRE ALGUNS ANIMALS DEL BOSC COM LA GUINEU, EL PORC SENGLAR, EL TEIXÓ .. ENS HAN PARLAT DE LA SEVA ALIMENTACIÓ I HEM VIST COM SÓN LES SEVES PETJADES. TAMBÉ HEM ESCOLTAT EL CANT D'ALGUNS OCELLS COM EL PICOT I EL GAIG. AL FINAL HEM PARLAT DE COM HEM DE TENIR CURA DE LA NATURA I DE LES COSES QUE ES PODEN FER AL BOSC I DE LES QUE NO ES PODEN FER.