27 de juny 2014

Ja hem acabat el curs, i aquí teniu una petita mostra de les últimes activitats que han realitzat els nens i nenes de 2n curs durant l'últim trimestre:

APADRINAMENT LECTOR: Dins el treball de lectura de l'escola, per Sant Jordi cada alumne de 6è explicava un conte a un alumne de 2n.

EXPLIQUEM CONTES A P3, P4 I P5: Durant la Setmana Cultural vam anar a explicar el nostre conte (capsa-museu) a parvulari. Tots els nens i nenes ens escoltaven amb molta atenció i ens va agradar molt poder-hi anar.

ESCOLA DE MÚSICA: Vam anar a l'Escola Municipal de Música a fer un taller sobre els instruments de corda. Primer vam escoltar els diferents instruments i després els vam poder tocar.

ESCULTURA APADRINADA: En la segona sortida que vam fer pel barri vam dibuixar l'escultura "Font de Vida" que el nostre cicle té apadrinada i en vam aprendre moltes coses.

EXPERIMENTS D'ENERGIA: Aquest any dins el projecte d'Escola Verda tocava treballar l'energia, i un dia vam anar al pati a fer experiments. Vam comprovar com es podia fer energia amb el sol, amb el vent, amb l'aigua i amb la força mecànica.

HORT:  Hem continuat treballant l'hort i recollint les hortalisses quan creixien.

COL.LABORACIONS: L'avi de'n Jordi va venir a explicar coses sobre ocells marins i l'Eva, la mare de la Clàudia, ens va ajudar a fer un mural sobre el mar. Va quedar preciós.

COLÒNIES I SORTIDA EN VAIXELL: Ens ho vam passar pipa, finalment hi vam anar tots els nens i nenes i vam treballar molt sobre els temes del mar. Aquest, però, va estar una mica mogut aquells dies i no vam poder fer la sortida amb el vaixell Nautilus. Hi vam sortir guanyant perquè vam fer més tallers i, finalment,  vam afegir una altra sortida per anar en el vaixell i veure les illes Medes i tot el fons marí. Va ser espectacular.

EL MERCAT: Ens va agradar molt anar al mercat i veure les hortalisses i altres productes que hi venen. Nosaltres, però, no vam poder anar a vendre res, ja que les nostres hortalisses eren molt petites i en aquell moment només teníem un parell d'enciams. Però no passa res! Ens va entusiasmar l'activitat de comprar. Vam fer grups de 5 i amb 3Euros cada grup havíem de comprar aliments per poder compartir-los entre tots. Després, a la classe, ens ho vam menjar.

DIADA DEL JOC: Com cada curs, l'últim dia de classe fem la diada del joc i també com cada any ens ho passem molt bé.

També hem aprofitat algunes activitats per Girona per conèixer-la una mica més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada