22 de gen. 2015

LA MARATÓ I EL NADAL

Hem acabat el trimestre amb un munt d’activitats. Per començar, dins les activitats per la Marató, la Paula, exalumna de l’escola i metgessa especialista del cor va venir a fer-nos una xerrada molt interessant.



Les activitats de Nadal van ser moltes. Vam començar fent un fanalet a plàstica que va merèixer un tercer premi en el concurs “Fem el Fanalet per anar a esperar els Reis”. El Patge de la Llum va venir a l’escola a veure tots els fanalets. Vàrem anar a la festa de lliurament dels premis al Pavelló de Palau i ens ho vam passar molt bé. També els patges reials van venir a l’escola a recollir les cartes per als Reis.
Un matí va començar a córrer la veu que hi havia un tió al pati, vam anar a mirar-ho i el vam trobar. Durant uns dies li vam donar menjar i el darrer dia el vam fer cagar. Abans, però, havíem de cantar davant del pessebre i així ens va cagar moltes coses.
Els últims dies vam preparar uns pastorets. Vam repartir els personatges, un dia vam assajar i l’últim dia els vam representar per a la classe paral·lela. Ens ho vam passar molt bé, teníem fins i tot un caganer. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada